Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın veya müstacel kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve dumanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçün kapılara bakılırsa daha pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den kafalayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, müsait fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, ötekiler ali fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru huzur düzlükı 150 metrekare’den bir tomar ve yekten fazla daireı olan umumi binalarda, huzur adeti 4’ten bir tomar olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması mecburi kılınmıştır.

Yangın kapısı istanbul Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

CMD Metal; kaliteli ve kredili yangın bapları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın emniyetliği dair kompetan ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını üretmek midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını boşlama buyurmak yahut amatörce sahip olmak resmî akıbetlara sırat hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve yaman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya hak açılmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Dokumaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına müsaade verilmektedir.

Report this wiki page