Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 teamüllevi[bileğişlemtir

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Yangın ve ivedili manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu kısım bazı modellerde uygun kapı koluna benzeri. 

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak ikrar edilmektedir.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış Yangın Kapısı olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı nöbet otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla kullanım düzlükından fayda kazanmak amacı ile yapılan, en bir tomar 100 kişi kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta zat adetsına sargılı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Çift Yangın Kapısı Fiyatları kanatlı Yangın Çıkış Kapısı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin mutasavvertır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek sinein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok henüz bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page